Most popular

Panelet på 5000 personer gir et representativt bilde av trafikken på de norske nettstedene. Det er de stedene vi anbefaler deg å vurdere, da disse nettstedene gir de beste og raskeste resultatene...
Read more
View full review, image: Coffee Meets Bagel. Easy swipe feedback: Tinder has an easy to use interface whereby you swipe right if you like a persons profile and swipe left if you..
Read more
I No Longer Fear the Razor Guarding My Heel (IV). If the issue persists, please wait a few hours and try again. Whether were reluctant to perpetuate the stereotype that gay men..
Read more

Datingside for kurderne


datingside for kurderne

hos både de gruppene vi trener og hos de andre partene i den koalisjonen vi er en del av, sier han. Tyrkia har vrt kritisk til YPG hele tida, og mener de har direkte koblinger til PKK, sier hun. Bakgrunn: Slik er krigen mot IS i Raqqa. Med de sivile tapene vi har sett i både Raqqa og andre tett befolkede områder i Syria og Irak, tyder alt på at partene ikke tar tilstrekkelig hensyn eller har mangler på kunnskap om de reglene som gjelder for krigføring i folkeretten, fortsetter Harlem. Et stort antall PKK-soldater kjemper i YPGs rekker.datingside for kurderne

Den tyrkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan fremstår som stadi g viktigere for USA og EU, samtidig som han blir vanskeligere. Det er kurderne som synes i bybildet i Raqqa.

Peshmerga-talsmann til VG: Vesten har sviktet oss Det kurdiske spørsmålet kan bli en kime til videre konflikt også i Syria, mener Vikør, hvor USA og Russland støtter hver sin part. Partiet for en demokratisk kurdisk union (PYD) og deres YPG-milits kontrollerer nå rundt 25 prosent av Syria, som de kaller Rojava eller Vest-Kurdistan, og har fått amerikansk støtte i kampen mot. Det vil vre en helt ny situasjon. Verden, lørdag innledet Tyrkia en militroffensiv mot Afrin-regionen nord i Syria. SDF-styrkene måtte krype sakte fremover, gjennom totalskadede hus og hjem, på grunn av ild fra skarpskyttere. Det ligger en dyp frykt i hele den tyrkiske kulturen, helt siden det Ottomanske riket ble oppløst, sier Neset. Da forskanset noen hundre gjenvrende IS-krigere, flesteparten fremmedkrigere, seg i det statlige sykehuset med siste rest av våpen og ammunisjon og tusenvis av sivile som gisler.

Gratis dating nettsteder for 60
100 gratis datingside for over 40
Gift adult dating for forholdet gratis

Allerede mandag kveld hadde SDF kontroll over 90 prosent av byen. Syv grunner til at det kan bli fred. Spørsmål er: hva skjer nå? Publisert:18.10.17 23:07 Oppdatert:.10.17 18:13, det er over tre år siden Den islamske stat (IS) rykket inn i den syriske byen Raqqa og gjorde den til hovedstad for sitt såkalte kalifat. Kurdistan er for øyeblikket et tilfluktssted for kristne, jesidier og andre minoriteter i Irak, i motsetning til de andre områdene i landet som er plaget av sekterisk vold). Men kurderne i SDF kan lett bli oppfattet som en fremmed makt, mener Midtøsten-ekspert og historieprofessor Knut Vikør ved Universitetet i Bergen til.

Professor: Kan bli krig mellom Assad og kurderne i Syria
Debatt: Kurdistan - Hvorfor kan ikke kurderne få et eget land


Sitemap